IZA SVAKOG USPJEHA KRIJE SE KVALITETAN SAN - Dormeo slavi Svjetski dan spavanja

  • Nadređena Kategorija: TOP SHOP
  • Hitovi: 1387

Poznata izreka kaže: “Jabuka u kuću-doktor iz kuće.” Svi znamo da je hrana jedna od najosnovnijih potreba i da se jednostavno ne možemo živjeti i ostati zdrav bez nje. Također, osnovna životna potreba, pored hrane, jeste dovoljno kvalitetan san. Često mislimo da tokom spavanja naše tijelo i mozak odmaraju, međutim to je baš suprotno. Spavanje je izuzetno značajna aktivnost. Tokom spavanje odvijaju se važni procesi: podmlađujemo se, raste nam mišićna masa, sintetiziranje hormona, pohranjujemo sjećanja,  poboljšavamo pamćenje i učimo. Spavanje utiče na donošenje odluka, emocionalnu inteligenciju, odnose, produktivnost i kreativnost. Bez spavanja, nema života, a kamoli uspješnog života. Bez spavanja naš zivot bi bio besmislen,  pun neuspjeha i ne bismo mogli ostvariti naš potencijal i biti najbolji što možemo.

Opširnije:IZA SVAKOG USPJEHA KRIJE SE KVALITETAN SAN - Dormeo...

DORMEO slavi 15. rođendan

  • Nadređena Kategorija: TOP SHOP
  • Hitovi: 3875

Dormeo ion topper

Ove godine u mjesecu julu Dormeo slavi 15.  godina postojanja, i ova posebna godišnjica obilježena je raznim aktivnostima i posebnim ponudama za kupce i sve to u 40 zemalja svijeta gdje Dormeo danas uspješno posluje. Dormeo je brand koji je svojim kvalitetom i revolucijom u industriji proizvoda za spavanje za cijelu porodicu, opravdao titulu vodećih brandova i ujedno obilježio živote miliona ljudi širom svijeta. Dormeo je danas prisutan u 40 zemalja, a samo u Evropi 8 miliona zadovoljnih korisnika spava na Dormeo madracima i nadmadracima.

Opširnije:DORMEO slavi 15. rođendan

Jeste li spremni da zaronite u more popusta?

  • Nadređena Kategorija: TOP SHOP
  • Hitovi: 6001

Dormeo ion topper

Vjerujemo da ste cijelu godinu čekali ljetni godišnji odmor i da ste spremni da u potpunosti zaboravite na sve obaveze i prepustite se punjenju baterija za ostatak godine. A šta mislite o tome da usput posjetite naše more?

S ponosom vas pozivamo da posjetite našu rivijeru, otvorena je za javnost od 18.07., pa sve do 31.07. Budite prvi koji će svjedočiti velikom rasprodajnomtalasu koji će da vrtoglavo potopi naše cijene.

Da, dobro ste pročitali - vrijeme je da posjetite more popusta. Ovo more ne čini jedan, dva, pa ni 10, već čak preko 50 popusta na poznate brandove proizvoda za spavanje, fitnes, kuhanje, domaćinstvo i ljepotu…

Opširnije:Jeste li spremni da zaronite u more popusta?

Sve je spremno za otvaranje prve Dormeo Home trgovine u Bosni i Hercegovini!

  • Nadređena Kategorija: TOP SHOP
  • Hitovi: 4974

Dormeo ion topper

Pozivamo vas da doživite novu razinu opuštanja i prepustite se savršenom
osjećaju udobnosti na otvorenju prve Dormeo Home trgovine u BiH!
23.7.2016. u Sarajevo City Centru, na -1 spratu, očekuje vas:
- predstavljanje potpuno novog koncepta trgovine Dormeo Home
- ukusne delicije pripremljene u Delimano posuđu i osvježavajući Nutri napici
- pokloni i popusti uz kupovinu, pripremljeni samo za Vas!

Sarajevo City Centar - 23. juli u 17 sati

Opširnije:Sve je spremno za otvaranje prve Dormeo Home trgovine...

Slatko - Slani RECEPTI

NAJNOVIJE ZANIMLJIVOSTI

Savjeti za malo zdraviji život

TOP INFO

TOP KATALOZI

Turističke ponude