DORMEO slavi 15. rođendan

  • Nadređena Kategorija: TOP SHOP
  • Hitovi: 3876

Ove godine u mjesecu julu Dormeo slavi 15.  godina postojanja, i ova posebna godišnjica obilježena je raznim aktivnostima i posebnim ponudama za kupce i sve to u 40 zemalja svijeta gdje Dormeo danas uspješno posluje.

Dormeo je brand koji je svojim kvalitetom i revolucijom u industriji proizvoda za spavanje za cijelu porodicu, opravdao titulu vodećih brandova i ujedno obilježio živote miliona ljudi širom svijeta. Dormeo je danas prisutan u 40 zemalja, a samo u Evropi 8 miliona zadovoljnih korisnika spava na Dormeo madracima i nadmadracima.

Dormeo ion topper

15. Dormeo rodjendana u Bosni i Hercegovini će biti obilježeno uz Dormeo rodjendanski karavan koji će posjetiti nekoliko gradova u našoj zemlji.

Dormeo rodjendanski karavan prvo je posjetio Sarajevo i tako je na platou ispred SCC-a svečanim eventom počela  velika proslava DORMEO rođendana. U okviru posebnog događaja u organizaciji Dormeo karavana, organiziran je niz zabavnih aktivnosti za cijelu porodicu, profesonalno fotografisanje posjetitelja, facepainting za djecu a također su podijeljeni i prigodni pokloni.

15 vjernih kupaca Dormeo proizvoda koji su rođeni 15.7. zajedno su proslavili svoj rođendan uz posebnu rođendansku tortu, a Dormeo ih je obradovao rođendanskim poklonima i na taj način im se još jednom zahvalio na dugogodišnjem povjerenju.

Ova godišnjica još je posebnija jer to znači da Dormeo već 15 godina konstantnim educiranjem podiže svijest javnosti o važnosti sna jer spavanje nije samo biološka potreba već I temelj za dobrobit cjelokupnog organizma koji je svakodnevno suočen sa raznim aktivnostima. Kupci danas traže sredinu I proizvode koji im omogućavaju ugodno, relaksirajuće Iskustvo a Dormeo im pruža upravo to, uz neprikosnoveni kvalitet proizvoda kao expert na području proizvoda za spavanje.

U povodu 15.  godišnjice Selma Durak, DORMEO brend manager je istakla “

“Već 15 godina, osiguravamo najbolji san za vas I vašu porodicu, konstatno razvijajući inovativna rješenja koja vam pružaju bolji kvalitet života. Naš cilj je da I dalje nastavimo biti vaš expert za spavanje, a naša rođendanska želja da pretvorimo vaš svaki dan u poseban dar jer “ Svaki dan je dar kad se budiš naspavan”.

Vremena se mijenjaju ali DORMEO vrijednosti i misija i dalje ostaju iste – obezbijediti optimalan komfor tamo gdje je najpotrebniji – u vašem domu, tamo gdje se osjećate najbolje.

A DORMEO rodjendanski karavan i dalje nastavlja posjetu gradovima u BiH, i pozivamo vas da nam se pridružite na proslavi Dormeo rođendana u Tuzli 22.07.2017. od 19 sati na Trgu slobode, gdje Vas očekuje nezaboravan provod i prigodni pokloni. 

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

Dormeo ion topper

 

Slatko - Slani RECEPTI

NAJNOVIJE ZANIMLJIVOSTI

Savjeti za malo zdraviji život

TOP INFO

TOP KATALOZI

Turističke ponude