IZA SVAKOG USPJEHA KRIJE SE KVALITETAN SAN - Dormeo slavi Svjetski dan spavanja

  • Nadređena Kategorija: TOP SHOP
  • Hitovi: 1387

Poznata izreka kaže: “Jabuka u kuću-doktor iz kuće.” Svi znamo da je hrana jedna od najosnovnijih potreba i da se jednostavno ne možemo živjeti i ostati zdrav bez nje. Također, osnovna životna potreba, pored hrane, jeste dovoljno kvalitetan san. Često mislimo da tokom spavanja naše tijelo i mozak odmaraju, međutim to je baš suprotno. Spavanje je izuzetno značajna aktivnost. Tokom spavanje odvijaju se važni procesi: podmlađujemo se, raste nam mišićna masa, sintetiziranje hormona, pohranjujemo sjećanja,  poboljšavamo pamćenje i učimo. Spavanje utiče na donošenje odluka, emocionalnu inteligenciju, odnose, produktivnost i kreativnost. Bez spavanja, nema života, a kamoli uspješnog života. Bez spavanja naš zivot bi bio besmislen,  pun neuspjeha i ne bismo mogli ostvariti naš potencijal i biti najbolji što možemo.

Svjetski dan spavanja - Dormeo sedmica spavanja
Kako bismo proslavili ovogodišnji Svjetski dan spavanja, 16. mart 2018. godine, godišnji događaj posvećen promovisanju važnosti kvalitete spavanja, Dormeo se pridružio misiji koja edukuje o važnosti kvalitetnog sna. U Dormeo timu znaju da ukoliko želimo uspješan život, moramo imati kvalitetan san. Samo onda kada smo naspavani, možemo dobro funkcionisati tokom dana. Kvalitetan san je povezan sa svim aspektima uspješnog života i doprinosi očuvanju zdravlja. Također, sprječava mnoge hronične bolesti i infekcije doprinoseći uspjehu u svim sferama života.
Dormeo slavi san kao temelj kvalitetnog i uspješnog života sa sloganom: »Iza svakog uspjeha krije se kvalitetan san«. Kampanja je popraćena sa nevjerovatnim ponudama proizvoda koji omogućavaju kvalitetan san i snažnim vizuelnim porukama, gdje svjetski poznate statue i umjetničke slike nose maske za spavanje - kao prepoznatljiv simbol spavanja koji se obično koristi kada želimo miran i nesmetan san. Ova kampanja ističe da je dobar san jednak uspjehu. Ti veliki umovi trebaju san kako bi stvarali remek djela, a snovi su ti koji ih stvaraju.


Kako biste postigli uspjeh u životu, morate sebi omogućiti najkvalitetniji san- naravno uz Dormeo proizvode!


Ponude koje smo vam pripremili pogledajte na:

http://links.dormeo.ba/c/19439931

Slatko - Slani RECEPTI

NAJNOVIJE ZANIMLJIVOSTI

Savjeti za malo zdraviji život

TOP INFO

TOP KATALOZI

Turističke ponude