Test brandova: Jeftinoj tuni i tjestenini bolje ocjene nego skupima

Dolaskom brojnih međunarodnih trgovačkih lanaca u BiH, posljednjih godina traje pravi rat cijenama i jedna od najvećih bitaka za kupce u posljednjih petnaestak godina.

Strategija je jednostavna: proizvodima vlastite robne marke (K plus, Premium Bingo) maksimalno su snižene cijene, a konkurencija uzvraća hvaljenjem proizvoda koji kod kupaca imaju tradiciju i predznak "omiljeno od djetinjstva".

Opširnije:Test brandova: Jeftinoj tuni i tjestenini bolje...

Recept za kuhano vino koji ćete prosljeđivati svim prijateljima

Jedan od omiljenih zimskih napitaka koji grije svaku stanicu u tijelu i kada se temperatura spusti ispod ništice je kuhano vino. Slasni napitak odlična je uvertira u nadolazeće blagdane i dobar razlog za okupljanje društva u toplom domu ispunjenom aromatičnim mirisima neodoljivih začina. Za sve vas koji ste u potrazi za usavršavanjem dosadašnjeg omiljenog napitka vina donosimo recept Jamiea Olivera koji jamči rapsodiju okusa u ustima

Opširnije:Recept za kuhano vino koji ćete prosljeđivati svim...

Yippy za djecu

Za sve male i velike prijatelje koji su žedni zabave i voća, Yippy sokovi od Raucha pravi su dar. Kao visokovrijedan voćni napitak standardne kvalitete Raucha, Yippy je obogaćen s osam vitamina i kalcijem. Izvrstan voćno-slatkasti okus kao i jake svjetlucajuće boje šarene ambalaže vode mlado i staro na veseli voćni safari.

Opširnije:Yippy za djecu

Slatko - Slani RECEPTI

NAJNOVIJE ZANIMLJIVOSTI

Savjeti za malo zdraviji život

TOP INFO

TOP KATALOZI

Turističke ponude