Otvorenje novog Hipermarketa "Belamionix"

Jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca koji posluju na našem tržištu kompanija Belamionix iz Brčkog najavljuje u utorak 18.02.2020 sa početkom od 11h otvorenje svog novog Hipermarketa u Istočnom Sarajevu na adresi Ive Andrića 3. Pomenuti objekat je novi iskorak na tržištu i ujedno 70-ta poslovnica ove uspješne kompanije koja je nastavila sa tendencijom širenja mreže maloprodajnih objekata. Pored razvijene mreže maloprodajnih objekata koju čine: (tržni centri, hipermarketi, supermarketi, restorani i benzinske pumpe), Belamionix posjeduje i razvijenu vlastitu distribuciju na području cijele BiH preko 10.000 artikala čiji su direktni uvoznici iz preko 30 zemalja širom svijeta.

Pored Belamionix-a od početka prošle godine sa radom je počela i sestrinska kompanija Belaprom, koja je pored vlastite distribucije u Brčkom pokrenula i jednu od najsavremenijih fabrika za proizvodnju filtera za cigarete, te se većina proizvodnje izvozi na tržište Evropske unije.

 

 BELAMIONIX

Ono po čemu se Belamionix kao trgovinski lanac razlikuje od konkurencije jeste da pored pristupačnih redovnih cijena i širokog asortimana roba, svakodnevno svojim kupcima nudi veliki broj artikala po znatno sniženim cijenama realizovanim kroz različite promo aktivnosti.

Bitno je i istaknuti da se radi o kompaniji koja je u 100%-tnom domaćem vlasništu.

Novi Hipermarket Belamionix u Istočnom Sarajevu predstavlja jedan moderan, visoko-sadržajan prodajni prostor koji će svojom ponudom zadovoljiti potrebe svih posjetilaca. Za dan svečanog otvaranja biti će upriličen bogat muzičko-zabavni program kao i dosta drugog zanimljivog sadržaja od čega izdvajamo:

BELAMIONIX

- pored redovnih akcija dodatnih preko 300 artikala sniženih i do 30%,

- poklon pakete za posjetioce,

- veliki broj promocija i degustacija,

- organizovanu roštiljadu,

- animatore iznenađenja za najmlađe posjetioce

BELAMIONIX

i još dosta toga.

Utorak 18.02.20 Belamionix u Istočnom Sarajevu.

Dobro nam došli!!!

BELAMIONIX

face