Kako se pripremiti za ljeto

Ljeti naša koža i kosa trebaju posebnu njegu. Odlučili smo istražiti koji su to proizvodi uz pomoć kojih ćete sebi olakšati najtoplije godišnje doba. Prije svega, brinuli smo za vaš novčanik i pronašli proizvode s  najboljim omjerom cijene i kvaliteta.

Hidratacija kože je jako bitna. Koža i kosa će vam biti zahvalna ukoliko je nahranite pravim proizvodima.  Preporučujemo tretmane za kožu i kosu iz ZIAJA kolekcije. U CM marketu po akcijskoj cijeni trenutno možete pronaći kolekciju za kosu s maslinom i kremu za lice od krastavca.

Poznato je koliko sunce može biti štetno, te je krema za sunčanje sredstvo za zaštitu bez kojeg ne smijete otići na plažu. Kompletan Garnier asortiman možete pronaći na sniženju  u CM marketima.

Iako smo tokom ljeta i sunčanih dana zadovoljili organizam sa vitaminom D, potrebno je konstantno brinuti o zdravlju organizma i unositi vitamine koji su neophodni. Pogledajte CM-ov zdravi kutak, u kojem su, također, snižene cijene.

Tokom ljeta većina žena muči brigu s odabirom odgovarajućeg pudera, zato preporučujemo korištenje laganih BB krema kao što je Deborah BB cream 5-1

Sunce, more i visoke temperature također štete usnama, ali većina nas to često zaboravlja, pa ne stavljamo zaštitni faktor i ne njegujemo ih na pravi način. Važno je usne zadržavati mekim i hidratiziranim kako biste ih zaštitili od štetnih UV zraka. To ćete najbolje učiniti dobrim balzamom za usne. Preporučujemo Labelino s divnim mirisom borovnice i trešnjinog cvijeta.

Pogledajte CM katalog i pronađite još sniženih artikala: http://snizenja.ba/svijet-snizenja/beauty-blog-by-pricha-d-o-o/8088-katalozi-cosmetics-market-cm-katalog-do-15-06-2018

Slatko - Slani RECEPTI

NAJNOVIJE ZANIMLJIVOSTI

Savjeti za malo zdraviji život

TOP INFO

TOP KATALOZI

Turističke ponude