PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Kia vodi u Australiju!

Automobilizam

Teniski grand slam turnir Australian Open, koji spada među najvažnije teniske turnire na svijetu, svake godine se odvija zadnje dvije sedmice januara u Melbournu. Već od 1905. godine je Australian Open jedan od četiri grand slam turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradne igre „Kia te vodi u Australiju“ će 8. decembra izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melbournu uživo pratiti najbolje tenisere svijeta.

Nakon online prijave na visit.kia.ba ili www.kia.ba/test_drive i obavljene vožnje s jednim od modela Kia uz malo sreće stranka može osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dvije osobe. Nagrada uključuje i 3 noćenja za dvije osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea. Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2017. - na vrhuncu australske ljetne sezone. Sve što moraju avanturisti uraditi je da se online prijave na test vožnju i testiraju željenu Kiju. Nagradna igra traje do 6. 12. 2016.

Glavna nagrada: putovanje u Australiju na polufinale dvoboja otvorenog prvenstva Australije u januaru 2017. za dvije osobe. Nagrada pokriva troškove avionskih karata, 3 noćenja u hotelu u Melborneu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea za dvije osobe. Termin putovanja je unaprijed određen i nije ga moguće promijeniti.

Detaljnije informacije o nagradnoj igri nalaze se na internet stranici organizatora nagradne igre: visit.kia.ba, odn. u salonima Kia (spisak dostupan na www.kia.ba/representatives).

face