Opremite kuću uz Grand kafu vruću

 

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra “Opremite kuću uz Grand kafu vruću” traje u periodu od 15.7.2020. godine od 00:00h do 15.8.2020. godine do 23:59:59h.

Uslovi za učestvovanje u Nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri “Opremite kuću uz Grand kafu vruću” imaju sve osobe preko 18 godina starosti koje su nastanjene/imaju stalno mjesto boravka na teritoriji Federacije BiH, koji prihvaćaju odredbe i uvjete ovih Pravila (u daljem tekstu Sudionici).  

Uposlenici Organizatora i članovi najbliže porodice ovih osoba, kao i zaposleni u Bingo d.o.o Tuzla i članovi najbliže porodice ovih osoba ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri.

Mogućnost učestvovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupovinom ukupne količine od MINIMUM 500g Grand kafe Gold ili  Grand Arome na jednom fiskalnom računu  (u pakovanjima od 500g, 375g, 200g ili 100g) isključivo u  Bingo d.o.o. Tuzla (u daljem tekstu Bingo) maloprodajnim objektima na teritoriji Federacije BiH, u periodu trajanja nagradne igre i  slanjem SMS poruke sa podacima u skladu sa mehanizmom opisanim u članu 5. pravila.

Fiskalni račun od kupovine je potrebno sačuvati do datuma preuzimanja nagrade. Učesnici koji u jednoj kupovini na istom računu kupe više od 500g Grand kafe Gold ili Grand Arome imaju pravo na slanje jedne sms poruke po računu.

Broj kupovina i učešća nije ograničen, s tim da jedan učesnik može dobiti samo jednu nagradu u toku trajanja nagradne igre. U slučaju da isti učesnik bude izvučen više puta ostvariti će pravo samo na prvu nagradu za koju je izvučen.

MEGA DISKONT SUPER AKCIJE SUPER CIJENE

 

face