PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

SNIZENJA.BA - Pravila o kolačićima (cookies)

Na našoj stranici koristimo kolačiće. To su male tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu. Koristimo trajne i privremene kolačiće kako bismo vam ponudili najbolju moguću uslugu.

Podaci spremljeni u kolačićima omogućuju vam da koristite naše usluge što je moguće bolje za vas, ne samo za vašu trenutnu upotrebu odgovarajuće usluge, nego i više. Ako ne želite dopustiti trajne kolačiće, možete odabrati opciju za deaktiviranje trajnih kolačića u pregledniku.

Kada posjetite našu web stranicu ili web stranice društvenih medija, pružate nam dvije vrste informacija:

Osobne podatke – koje svjesno odlučite otkriti, koji se prikupljaju na pojedinačnoj osnovi i koriste se u skladu s našim Pravilima o privatnosti.
Web-lokacija upotrebljava informacije koje se prikupljaju na skupnoj osnovi dok vi i drugi pregledavate web stranicu ili stupate u interakciju s našim društvenim medijima i upotrebljavaju se kao što je navedeno u ovim Pravilima o kolačićima.
Također upotrebljavamo kolačiće na našoj web stranici i društvenim medijima koji se koriste kada dijelite informacije pomoću gumba za dijeljenje ili gumba “sviđa mi se” ili kada kliknete linkove na društvene mreže snizenja.ba portala poput Facebooka, Twittera, LinkedIna, Instagrama, YouTube-a ili Google+. Tvrtke koje isporučuju ovu funkciju i operatori web-lokacija bilježit će aktivnosti, a te se informacije mogu povezati u svrhe oglašavanja, kao što je objašnjeno u našim Pravilima o privatnosti.

Ako ne želite izbrisati ili blokirati kolačiće sa snizenja.ba portala, i nastavite koristiti web stranicu, time pristajete na našu upotrebu takvih kolačića.

Opis vrste kolačića koje koristimo i njihove svrhe je u nastavku:

Kategorija 1 – strogo neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni kako bi se kretali po web stranici i koristili značajke, kao što su pristup područjima web stranice, na primjer, pamćenje prethodne radnje kako biste se mogli vratiti na prethodne stranice.


Kategorija 2 – analitički kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranicu, na primjer, na koje stranice najčešće idete. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji vas identificiraju, odnosno sve informacije koje prikupljaju ovi kolačiće su anonimne.


Kategorija 3 – kolačići za targetiranje

Ovi se kolačići upotrebljavaju za prikazivanje oglasa koji su relevantniji za vas i vaše interese. Također se koriste za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za mjerenje učinkovitosti oglašavačke kampanje. Obično su postavljeni od strane oglašavačke mreže uz naše dopuštenje. Oni pamte koje stranice ste posjetili i te informacije dijele s oglašivačkim organizacijama. Vrlo često ćete ovim kolačićima povezani s funkcijom web mjesta koje pruža druga organizacija koja je navedena u našim Pravilima o privatnosti.

Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s web stranice, ali dijelovi web stranice možda neće raditi. Većina web preglednika i uređaja dopušta određenu kontrolu nad većim brojem kolačića putem postavki preglednika ili uređaja, na primjer, možete postaviti da vas web-preglednik obavijesti kada primite kolačić, što vam daje mogućnost da odlučite hoćete li ga prihvatiti ili ne. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući i kako vidjeti kolačiće i kako njima upravljati i izbrisati ih, posjetite www.allaboutcookies.org. Da biste upravljali kolačićima koji su povezani s aktivnostima oglašavanja, posjetite www.youronlinechoices.com.

face