Sezona je pripreme hrane na roštilju, čestom pratitelju okupljanja, rođendanskih proslava i zabava na otvorenom. Za tu priliku pripremite delicije vegetarijanskih ražnjića, za prste polizati, koji će jednako oduševiti i djecu i odrasle.
Sezona je pripreme hrane na roštilju, čestom pratitelju okupljanja, rođendanskih proslava i zabava na otvorenom. Za tu priliku pripremite delicije vegetarijanskih ražnjića, za prste polizati, koji će jednako oduševiti i djecu i odrasle.
Ujutro kada se probudimo rijetko poželimo zamijeniti dodatni sat izležavanja u krevetu za malo fizičke aktivnosti, no na taj način nećete nikada skinuti višak kilograma.
Nema ničeg goreg od bacanja hrane, pogotovo kada je u pitanju do pola pojedena vekna hljeba. Međutim, postoji genijalan način da ponovo oživite svoj bajati hljeb.
Ne jedete li ribu dva puta tjedno, svakako razmislite o uvođenju te navike, a razloge pročitajte u nastavku
Zbog njih više boravimo u osvježavajućoj prirodi, najčešće u debeloj hladovini uz rijeku ili more. Ipak, teško je tijelo rashladiti samo izvana, potrebno je djelovati i iznutra. Iz jelovnika izbacite masnu, prženu i začinjenu hranu jer ona dodatno zagrijava vaš organizam. Osim osvježavajućih napitaka, u rashlađivanju će vam najbolje pomoći lagane ljetne namirnice koje sadrže puno vode, a uz to obiluju antioksidansima i nutrijentima.
Saznajte koje ljetne namirnice nadohvat vaše ruke imaju snažan “cooling” efekt.