Program lojalnosti Vispaka i Binga donosi vam Tajnomat-ćevapomat

U sklopu niza aktivnosti koje kompanija Vispak strateški realizuje sa Bingom tokom prethodnih godina, trenutno je u toku i program lojalnosti koji kupcima donosi niz zanimljivih i korisnih iznenađenja. Pred proljetnu sezonu odlazaka u prirodu i uživanja u grill delicijama, Vispak i Bingo svojim vjernim potrošačima daruju originalan poklon Tajnomat – ćevapomat za jednostavnu i savršenu pripremu ćevapa, a sve što je potrebno jeste da na policama Bingo trgovina birate Vispakov dodatak jelima Tajna.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

„Ove godine kompanija Vispak slavi 50 godina postojanja, te će shodno tome sve aktivnosti sa Bingom biti usmjerene ka potrošačima. Već duži niz godina sa partnerom Bingo radimo na projektima koji u fokus stavljaju promociju bh. tradcije, te i ovaj projekat je jedan od takvih. Kupovinom 10 Tajni, dodaci jelima posebnih namjena (za pripremu punjenih paprika, ćevapa, gulasa, piletine, grill…) u objektima Bingo te slanjem računa putem Viber-a na broj 062 71 6666 na poklon, na kućnu adresu, dobija se Tajnomat-ćevapomat uz presu za hamburger. Tajnomat- ćevapomat je spravica za pravljenje ćevapa, hamburgera, kroketa, knedlica te drugih kreativnih jela u kuhinji„ – navodi Zerina Čolaković, direktorica marketinga i razvoja kompanije Vispak.
Program lojalnosti Vispaka i Binga, te svi zajednički realizovani i planirani projekti, usmjereni su ka registraciji prvog Instituta Bosanske kuhinje koji će u narednom periodu biti predstavljen javnosti.

„Naša strategija se ne ogleda samo u podršci domaćim proizvođačima, nego i edukaciji kupaca o važnosti kupovine domaćih proizvoda. U prethodnim godinama smo sa Vispakom ušli u obrazovni sistem osnovaca i radili smo odlične projekte koji za rezultat imaju osnivanje Instituta bosanske kuhinje. Ovogodišnji projekat je nastavak naše uspješne saradnje, u slavljeničkom duhu, gdje za 50 godina Vispaka, zajedno darujemo naše kupce“ , kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe trade marketinga Binga.

March 21, 2023

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

in Imtec

by Super User

Kataloška ponuda IMTEC OFFICE KATALOG! AKCIJA DO 30.04.2023

 

December 06, 2020

Recenzija: Xiaomi POCO F2 PRO

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baNe tako davno korisnike je zaludio Xiaomi-ev model POCO F1 koji je bio jedan od najjeftinijih uređaja sa Snapdragon 845 čipom. Xiaomi i ovaj put vam nudi super uređaj po nižoj cijeni sa Qualcomm Snapdragon 865

December 05, 2020

Recenzija: 12 TWS Airpods

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baUkoliko tražite kvalitetne bežične slušalice po niskoj cijeni, na pravom ste mjestu. Kina kao i uvijek nudi dobre replike, a jedna od takvih su upravo i12.

July 22, 2020

RECENZIJA: Suuntu 7 pametni sat

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baSuunto 7 je atraktivan sat koji nekako uspijeva izgledati u isto vrijeme robusno, elegantno i uglađeno.

June 26, 2020

RECENZIJA: Black Shark 2

in Tehnika & IT

by Super User

www.snizenja.baIgranje igrica na pametnim telefonima postalo je ozbiljna stvar kod najvećih proizvođača igara poput Ubisofta, Activision Blizzard-a i mnogih drugih koji su prošli dodatnu kilometražu i dali svoj maksimum u tom području.

face