PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

MEGA Diskont otvorio svoja vrata i u Zenici: Nova destinacija za kvalitetu i uštedu

Uz veselje i osmijeh, MEGA Diskont otvorio je svoja vrata u srcu Zenice, na adresi prof. Juraja Neidharta, poznatije kao Kapija 3 Željezare. Ovaj događaj označava dolazak nove destinacije za sve one koji cijene kvalitetu i žele ostvariti značajne uštede u svojim kupovinama.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

Otvorenje je privuklo brojne građane Zenice koji su bili svjedoci nevjerojatne atmosfere i raznovrsne ponude koju MEGA Diskont donosi. S nestrpljenjem su istraživali prostrane police prepune svježih namirnica, odjeće, kućanskih potrepština i mnogo više.

Štoviše, posjetitelji su imali priliku iskoristiti posebne akcije i ponude koje su dodatno obogatile njihove kupovine.

Nema sumnje, MEGA Diskont je postao nova omiljena destinacija za obitelji, pojedince i sve one koji traže kombinaciju kvalitete i pristupačnih cijena. Ovaj trenutak označava početak nove ere kupovine u Zenici, gdje svaki dan postaje poseban za sve posjetitelje.

Za sve one koji su sudjelovali u današnjem otvaranju i za one koji dolaze, MEGA Diskont uvijek jamči - Gdje kvaliteta susreće cijene!

Posebno mjesto u ponudi pripada proizvodima pod krovnim imenom Classy, brendu koji sve više postaje prepoznatljiv na tržištu i zbog činjenice da je riječ o visokokvalitetnim proizvodima po pristupačnim cijenama. Novost su Classy supe, Classy dodatak za paprikaš i gulaš, dodatak za punjenu papriku i sarmu, Classy pudinzi, a tu su i domaći rezanci čime je dodatno obogaćena ponuda. Važno je napomenuti da su Classy supe, dodaci jelima, pudinzi i rezanci 100% domaći proizvodi, proizvedeni u Bosni i Hercegovini.

Iznenađenje za kupce MEGA Diskonta bila je promocija i degustacija sladoleda MAGIC ICE, prve tvornice sladoleda u Bosni i Hercegovini pod pokroviteljstvom firme YimoR. A kako saznajemo, uskoro će svi ljubitelji ove slasice moći uživati u njoj.

Tvornica sladoleda MAGIC ICE je prve radove započela 2023., a svoje poslovanje u BiH će utemeljiti na osnovnoj filozofiji proizvodnje – stvoriti najkvalitetniji sladoled po pristupačnim cijenama, pripremljen po posljednjim svjetskim standardima kvalitete i po originalnoj visoko kvalitetnoj recepturi, koji će osvojiti sve one koji uživaju u ovoj poslastici kako u BiH, tako i u zemljama uvoznicama.

Zlatko Oršolić, direktor kompanije Yimor, koja stoji iza MEGA Diskonta, naglašava kako je nova investicija u prvu tvornicu sladoleda u BiH, dio strategije Yimora i okretanja domaćoj proizvodnji te jačanju ukupne proizvodnje u BiH, koja će u podršci i sinergiji s trgovinom i daljnjim otvaranjem maloprodajnih jedinica, imati snažan efekt za novi rast kompanije. Otvaranje tvornice i proizvodnja sladoleda imaju ključnu ulogu u poticanju razvoja Posavskog kantona i cijele Bosne i Hercegovine. Kroz stvaranje radnih mjesta, lokalnu suradnju i ekonomske prilike, tvornica Magic Ice će doprinijeti rastu i prosperitetu regije, istovremeno podržavajući gospodarski razvoj zemlje.

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

SAMO POZITIVNE VIJESTI

face