PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Prirodnim i domaćim proizvodima "Natura" zdravo kroz zimu

"Natura" je mladi domaći brend konzerviranog voća i povrća, koji u svom asortimanu nudi više od 40 vrsta proizvoda raznih kiselih salata, paprika, ajvara te slatkog programa marmelada i pekmeza. Najprepoznatljiviji je po ukusnim i hrskavim kornišonima koji se smatraju delikatesom i van granica Bosne i Hercegovine.

karting sarajevo

Zimska trpeza u Bosni i Hercegovini je nezamisliva bez kiselih krastavaca, ajvara, paprika sa kupusom, cvekle i ostalih zimskih salata. Recepti za priremu zimnice se u velikom broju domaćinstava prenose sa koljena na koljeno, ali zajednička karakterisika svih njih je da su prirodni i zdravi.

Tajna uspješnosti domaćeg brenda "Natura" leži u tradicionalnoj recepturi po kojoj se proizvodi spremaju. Inspiraciju za svoju recepturu "Natura" pronašla upravo u bosanskohercegovačkim domaćinstvima s ciljem da bude prepoznata kao tradicionalni BH brend čiji proizvodi imaju "domaćinski" ukus. 

Svi proizvodi su u potpunosti prirodni, bez dodataka konzervansa i umjetnih boja. Na taj način se zadržava veliki broj vitamina i minerala u samom povrću i voću, što pozitivno utiče na jačanje imunog sistema. Zima je idealan period kada se treba počastiti ovim zdravim i ukusnim zalogajima.

"Natura" proizvodi su dostupni u velikom broju maloprodajnih trgovačkih lanaca širom Bosne i Hercegovine.

karting sarajevo

karting sarajevo

 

karting sarajevo

karting sarajevo

face