PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Kulin sokovi: Novi BiH proizvod vrhunske kvalitete

Nakon preuzimanja od strane Zeraa Agriculture Investment d.o.o. Sarajevo te zahvaljujući značajnim ulaganjima u infrastrukturu i proizvodne kapacitete, kompanija Bosnaplod d.o.o. Brčko lansirala je na bosanskohercegovačko tržište liniju sokova Kulin. Sa 100% udjelom voća, Kulin je dostupan u okusu jagode, narandže, breskve, jabuke i višnje. Sve sirovine su domaće, a u flašama se krije čisti nektar iz prirode, bez aditiva, konzervansa i šećera.Domaći med

 "Ponosni smo na Kulin liniju sokova koja je svojom kvalitetom osvojila simpatije građana već na prvi gutljaj. Potrudili smo se da našim kupcima širom BiH ponudimo sok visoke nutritivne vrijednosti u kojem je sačuvano najbolje iz voća, što će blagotvorno djelovati na pravilno funkcioniranje ljudskog organizma. Domaće voće koje se koristi u pripremi soka, uz domaću radnu snagu čine ovaj proizvod 100 % bosanskohercegovačkim," kazao je Benjamin Vukotić, direktor prodaje i marketinga Zeraa grupe.

Bosnaplod d.o.o. Brčko bavi se uzgojem i preradom voća od 1948. godine. Višedecenijsko iskustvo, svakodnevni razvoj kompanije te moderna proizvodna tehnologija osiguravaju da Kulin sokovi zadovolje najstrožije propise i standarde proizvodnje.

 

face