PRATITE SNIŽENJA BESPLATNO

Smanjite rizik od nastanka srčanog udara za 30%

Novo istraživanje američkih znanstvenika otkriva da aktivni hobiji, kao što je vrtlarenje može smanjiti rizik od nastanka srčanog udara za 30%.

U istraživanju je sudjelovalo 4000 odraslih osoba. Istraživanje je trajalo 12.5 godina. Istraživanja su pokazala da aktivni hobiji kao što su vrtlarenje, šetanje ili trčanje mogu rizik od nastanka srčanog udara smanjiti za čak 30%.

Rezultati istraživanja, objavljenih u časopisu British Journal of Sports Medicine, pokazuju da hobiji mogu pospješiti zdravlje krvožilnog sustava.

Hobiji će definitivno smanjiti rizik od nastanka bolesti srca i krvožilnog sustava, ali to ne znači da trebate prestati s terapijom koju vam je propisao vaš liječnik.

Također, znanstvenici ističu da se prije započinjanja s bilo kakvom vrstom aktivnosti, trebate posavjetovati sa svojim liječnikom, naročito ako patite od bolesti srca i krvožilnog sustava.

Znanstvenici ističu da su rezultati istraživanja preliminarni i da je potrebno provesti ocjenjivanje vanjskih stručnih suradnika.



CentarZdravlja.net

Oplemenite svoje osnovne namirnice odličnim blagim carry začinom koji jelu daje posebnu teksturu

face